Coronavirus - Academie Tien

Coronavirus

Informatie over het coronavirus.

Geachte ouder(s) en verzorger(s),

De afgelopen tijd is er in de media volop aandacht voor het Coronavirus. Graag informeren wij u over hoe onze school met deze situatie omgaat.

Ondanks het feit dat het Coronavirus nu ook in Nederland is vastgesteld, zijn er volgens het RIVM en de GGD zijn op dit moment geen specifieke maatregelen nodig. Het is verstandig om de gebruikelijke gezondheidsmaatregelen in acht te nemen die ook gelden bij een reguliere griepgolf: regelmatig wassen van handen met zeep, hoesten en niezen in de elleboog, gebruik maken van papieren zakdoekjes.

Mocht u in de vakantie in één van de besmette gebieden zijn geweest, dan dient u dit te melden bij de GGD en uw huisarts. Mochten u of uw kind(eren) klachten krijgen als koorts en benauwdheid, dan raden wij u aan om hierover contact te houden met uw huisarts. Uiteraard willen ook wij graag geïnformeerd worden over de bevindingen. U kunt hierover telefonisch contact met ons opnemen of via info@academie-tien.nl

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen kunt u vinden op de website van de GGD of van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij bericht krijgen van het RIVM en de GGD en vanzelfsprekend eventuele maatregelen met u communiceren. We vragen u vriendelijk de inhoud van deze brief ook met uw dochter of zoon te bespreken.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Albert Wijnsma

Ook interessant