Open dagen - Academie Tien

Open dagen

Wat leuk dat je bij ons wil komen kijken!

Ook dit jaar verwelkomen we je graag om op onze school te komen kijken. Hiervoor zijn er een aantal Open dagen gepland.

Open lesmiddagen:

  • Dinsdag 27 februari
  • Woensdag 6 maart

Er is helaas geen plek meer om in te schrijven voor een open lesmiddag.

Open dag:

  • Zondag 21 januari van 12:00 tot 16:00

Voor de open dag hoeft u zich niet aan te melden.

Academie Tien - Duurzame school

Vanaf schooljaar 2023-2024 gebruiken wij in het kader van duurzaamheid geen wegwerpbekertjes meer. Wil je graag wat drinken? Dat kan! Neem je eigen mok of fles mee.

Verwonder je in ons nieuwe schoolgebouw!

We zijn officieel verhuisd naar ons splinternieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein 300! Het markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor onze school, maar ook de geboorte van het coolste schoolgebouw in heel Nederland.

  • Onze klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en leermiddelen, waardoor onze leerlingen worden omringd door een stimulerende en innovatieve leeromgeving.
  • Het gebouw is ontworpen met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor we niet alleen bijdragen aan een betere toekomst, maar ook onze leerlingen bewust maken van het belang van milieubewustzijn.
  • We hebben gezellige gemeenschapsruimtes gecreëerd waar leerlingen, ouders en docenten kunnen samenkomen. Hier willen we niet alleen leren, maar ook bouwen aan een hechte gemeenschap.

Ontdek ons nieuwe schoolgebouw

Samen leren verwonderen

Bij Academie Tien vormen we een mini-maatschappij. Onze klassen bevatten diverse leeftijdscategorieën, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau leert. Waarom? Omdat in zo'n gemixte groep de magie van het leren tot leven komt. Dat gaat verder dan leerstof alleen; het biedt een rijke sociale context waarin leerlingen elkaar inspireren en helpen ontwikkelen. Zo leren we niet alleen van de lesstof, maar ook van elkaar. Bij Academie Tien geloven we dat samen leren in diversiteit een verrijkende ervaring is die studenten voorbereidt op een wereld vol verschillen en uitdagingen.

Meer weten wat Academie Tien zo bijzonder maakt?

Heb je nog een vraag en ben je op zoek naar een antwoord? Kijk eens tussen onze FAQ.