15 - Feb - 2023

Academie Tien Tweedaagse

Aan het eind van iedere periode is er een Academie Tien Tweedaagse. Wil je weten wat er deze keer is gebeurd? Dat lees je hier!

Eind januari beleefden we als school twee bijzondere dagen, de zogenaamde A10 tweedaagse als afronding van periode 2, 6, 10 of opstart van de nieuwe periode.

Dagen waarin we bijzondere activiteiten met elkaar ondernamen binnen en buiten school, waarbij we het (samen)leren combineerden met plezier en gemeenschap en grote vragen onderzochten. Bovendien leerden velen hoe zich te gedragen in de publieke ruimten van bijvoorbeeld een museum.

Wil je meer weten? We hebben een nieuwsbrief gemaakt zodat je alles wat we hebben gedaan kan teruglezen. Deze vind je via de knop onderaan dit bericht!

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder