11 - Oct - 2019

10-14

Beste geïnteresseerde ouder(s)/ verzorger(s),

We willen u danken voor de interesse in ons prachtige onderwijsconcept, wij als school geloven in het creëren van een balans tussen de wensen van een persoon, uw kind, en de wensen van zijn/ haar omgeving, de school en haar maatschappij. Door leerlingen vanaf 10 jaar de mogelijkheid te bieden om onderdeel te worden van Academie Tien denken wij nog meer recht te doen aan de ontwikkeling van uw zoon of dochter en aan de ontwikkeling van onze school.

Op dit moment zijn er geen plekken meer beschikbaar om in te stromen, wij zijn van mening dat een tussentijdse instroom niet wenselijk is. Vanaf 1 januari 2020 wordt de aanmelding van het nieuwe schooljaar opgestart, u kunt uw interesse kenbaar maken bij Nadia Daoudi (ndaoudi@nuovo.eu).

Wij willen u nogmaals danken voor uw interesse in onze school,

Met vriendelijke groet,

Academie Tien

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder