11 - Oct - 2019

10-14

Beste geïnteresseerde ouder(s)/ verzorger(s),

We willen u danken voor de interesse in ons prachtige onderwijsconcept, wij als school geloven in het creëren van een balans tussen de wensen van een persoon, uw kind, en de wensen van zijn/ haar omgeving, de school en haar maatschappij. Door leerlingen vanaf 10 jaar de mogelijkheid te bieden om onderdeel te worden van Academie Tien denken wij nog meer recht te doen aan de ontwikkeling van uw zoon of dochter en aan de ontwikkeling van onze school.

Op dit moment zijn er geen plekken meer beschikbaar om in te stromen, wij zijn van mening dat een tussentijdse instroom niet wenselijk is. Vanaf 1 januari 2020 wordt de aanmelding van het nieuwe schooljaar opgestart, u kunt uw interesse kenbaar maken bij Nadia Daoudi (ndaoudi@nuovo.eu).

Wij willen u nogmaals danken voor uw interesse in onze school,

Met vriendelijke groet,

Academie Tien

Ook interessant

Op 1 en 8 juli hebben wij als Academie Tien mogen kennismaken met de nieuwe brugklassers. Met allemaal leuke activiteiten hebben wij hen en zij elkaar leren kennen. De ouders hebben daarbij een interactieve workshop gehad over wat zij en de leerlingen volgend jaar kunnen verwachten.

Lees verder

Academie Tien kan voor de leerlingen in de tweede ronden naar het VO nu geen extra open dag organiseren. Daarom deze speciale vlog met rector Albert Wijnsma

Lees verder